HUWELIJKSVERRIJKINGSCURSUS

EEN STAPJE DICHTER BIJ EEN PRACHTIG HUWELIJK NAAR GODS WIL.


  • Leer elkaar beter kennen en begrijpen.
  • Leer op een liefdevolle en begripvolle manier te communiceren.
  • Leer hoe je elkaar kunt ondersteunen.
  • Leer hoe je de passie voor elkaar laat groeien.
  • Leer hoe je optimaal van elkaar kunt genieten.
  • Leer hoe je op een goeie manier met uitdagingen kunt omgaan.

GEEF JE HUWELIJK EEN BOOST!

Een huwelijk is iets heel bijzonders. Een avontuur met ups maar ook wel eens met downs. Elk gehuwd koppel kent naast de mooie momenten ook uitdagingen.


Na verloop van tijd zijn bepaalde gewoontes en patronen in jullie relatie binnengeslopen. En het is goed om deze af en toe weer eens onder de loep te nemen. Op deze manier kun je de onderlinge band heel wat sterker maken.


In de huwelijksverrijkingscursus leer je elkaar als gehuwd koppel beter kennen en begrijpen. De cursus biedt een uitstekende mogelijkheid om samen te praten over onderwerpen waar je in (de drukte) van het dagelijkse leven misschien minder aan toe komt. Denk aan thema’s zoals: communicatie, conflicthantering, seksualiteit,… Deze komen op een boeiende en interactieve manier aan bod en zijn toegankelijk voor getrouwde koppels van alle leeftijden.

Je leert er elkaar op een nieuwe manier te ontdekken en God hierin ook te betrekken. Het is een veilige plaats om misverstanden van voorgaande jaren te onderzoeken. Je leert meer over de verschillen tussen man en vrouw en hoe je de ander zo kunt liefhebben dat dit bij hem/haar ook echt zo aankomt. Barrières kunnen nu wegvallen en plaats maken voor een nieuwe werkelijkheid. Je krijgt tips om gelukkig met elkaar te leven en het vuur van je passie voor elkaar opnieuw aan te steken. Met God die centraal staat in dit proces krijg je een leuker, stabieler en intenser huwelijk.


De cursus doe je samen met zo’n 4-5 andere koppels en wordt gegeven door 2 ervaren koppels die hiervoor ook een training volgden. Het programma wordt gepland in een midweek of in 2 aansluitende weekends. Er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer en er is ruim de tijd om alle thema's door te praten.

Wil je graag een huwelijksverrijkingscursus doen? Neem dan contact met ons op via: contact@ywamkortrijk.be