ABOUT US

ONTSTAAN & VISIE

JEUGD MET EEN ODPRACHT KORTRIJK

Toen we (Wim & Tanja) de DTS (discipelschap training school) samen met ons jonge gezin hadden afgerond, beseften we dat we heel veel geleerd hadden. Nieuwe, rijke inzichten en een aanzet tot het in praktijk brengen van een levensstijl die God de plaats geeft die Hem toekomt. Daarbovenop het verlangen om onze talenten en gaven in te zetten.


Eén belangrijke voorwaarde stelden we onszelf: wat we doen, doen we ‘als gezin’. We willen niet aan onze noden, wensen, behoeften, grenzen voorbij gaan. Maar juist ‘als gezin’ in de bediening staan en dit als troef uitspelen.


YWAM Kortrijk werd een uitgesproken King’s Kids locatie wat al gauw uit de activiteiten bleek.

Zowel YWAM als King’s Kids hebben in hun zoektocht met God een ietwat andere lijst van waarden opgesteld. Toch betekent dit geen tegenstelling. Zie het als ‘bekeken vanuit een ander perspectief’. YWAM: hoe bereiken we iedereen tot de einden van de wereld met het Goede Nieuws ? King’s Kids: hoe valideren we wat God instelde bij de schepping (zoals in relatie met Hem zijn, het huwelijk, het gezin, het grotere en ook het geestelijke gezinsverband, ..)? Want dit blijkt net hét middel bij uitstek om God bekend te maken aan de mensen rondom ons !


We hopen dat het jou mag inspireren en aanmoedigen om samen met ons God bekend te maken.

En misschien vind je wel iets op onze website dat je aanspreekt of waarin we kunnen samenwerken.